fbpx

Inspiraatiota InnoPopin kolumnikulmasta!

Inspiraatiota InnoPopin kolumnikulmasta!

InnoPoppia asiantuntija-artistit ovat kolumnikulmassa kohdattavana. Kiinnostaako Sinua yrittäjyyteen ja kehittämiseen liittyvät asiat? InnoPoppia kolumnikulma on uusi paikka, jossa voit käväistä ja lukaista mielenkiintoisia näkökulmia yrittäjyyteen ja kehittämiseen liittyvistä asioista. Kulmalla tutustut eri alojen ihmisiin, heidän edustamiin organisaatioihin ja osaamiseen. Kirjoittajat ovat InnoPopin omia, tai vierailevia asiantuntija-artisteja. Voit myös antaa vinkin mielenkiintoisesta aiheesta, mistä haluaisit lukea, tai henkilöstä, kenet tahtoisit kulmalla tavata.

Paljon mielenkiintoista tietoa ja osaamista asuu organisaatioissa ja asiantuntijoissa. On tärkeää laittaa tietämys kiertoon, palvelemaan yksilöä, yrittäjää, yrityksiä ja koko yhteiskuntaamme. Me voimme jokainen olla toistemme innoittaja ja kipinän iskijä. Tämä on paikka, jossa ajatukset ja osaamisen saa laittaa kiertoon. Sinä voit ottaa kopin ja saada ehkä itsellesi idean omaan työhön ja itsesi kehittämiseen. Uskomme siihen, että rohkeus nähdä ja tehdä luo uutta.

Tavataan kulmalla!

Lue tästä muita kolumneja

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.