fbpx

Inspiroivaa valmennusta pk- yritysten eri vaiheisiin ja johtajuuden kehittämiseen

InnoPop – Intohimosta yrittäjyyteen, kehittämiseen ja halusta tehdä tavoitteellisesti töitä tuloksekkaan tulevaisuuden eteen.

Innopop Oy

LY 3087718-8

Katja Rajala

Toimitusjohtaja
050 505 4422

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite: 003730877188
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta: DABAFIHH

Arvopohja

Yritteliäisyys – Me pystymme 

Olosuhteisiin emme aina voi vaikuttaa, mutta asenteemme voimme valita. ”Can do” on meidän valintamme. Muutamme haasteet onnistumisiksi ja lupaukset tuloksiksi − luovasti ja luovuttamatta. 

Kehittyminen – Me uskallamme

Jatkuva muutos on modernin ajan todellisuutta. Tie tähtiin on avoinna sille, joka aistii herkästi toimintaympäristön muutoksia ja uskaltaa rohkeasti heittäytyä kokeilemaan ja oivaltamaan uusia asioita joka päivä.

Yhteisöllisyys – Me teemme

Osaaminen kukoistaa yhteisen päämäärän äärellä. Tieto asuu tekijöissä, yhdessä muutamme sen onnistumisiksi.

Katja Rajala Innopop

Katja Rajala

HTM, HHJ, sertifioitu Peili-valmentaja, työhyvinvointivalmentaja, vuokrajohtaja 

”Olen pitkänlinjan yrittäjä, jolla on kokemusta lähes 30 vuoden ajan eri toimialoilta. Työnantajana ja  esihenkilönä toimiminen on opettanut kädet savessa onnistuneen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen ydintekijät.

Olen rekrytoinut lukuisia osaajia ja tukenut yksilöitä omassa työssään. Oman yrittäjyyden lisäksi olen sparrannut yrittäjiä liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisessä. Minulta on ilmestynyt 2020 tietokirja Yrittäjän syke – yrittäjänä elämisen taito.”

Lisa Rajala

HTM, HR-asiantuntija

”Olen perehtynyt erityisesti etäjohtamisen kehittämiseen. Erityinen mielenkiintoni kohde on, miltä digitaalisten identiteettien johtaminen näyttäytyy ja miten sitä voisi parantaa. Minulla on osaamista myös työsuhdeasioihin kasvatus-, opetus- ja sote-alalla.”

 

Ota yhteyttä, me sparraamme uuteen!