fbpx

Kirja

Kirja yrittäjyydestä

Kirja yrittäjyydestä

Katja Rajala: Yrittäjän Syke – yrittäjänä elämisen taito (Readme)

Yrittäjän Syke tarkastelee yrittäjänä elämistä kokonaisvaltaisesta elämäntaidon näkökulmasta. Teos haastaa yrittäjät tutkimaan työtään elämänsä eri roolien kautta ja löytämään näin omat kehittämisen kohteensa ja voimavaransa. 

 

Yrittäjän jaksaminen, itseymmärrys ja hyvinvointi ovat avaimia pitkäaikaiseen yrittäjyyteen. Kun tasapaino löytyy, yritys menestyy ja yrittäjä läheisineen voii hyvin. 

 

Yrittäjän syke avaa yrittäjyyden olemusta yrittäjyyden parissa toimiville tai yrittäjyydestä kiinnostuneille. ensisijaisesti kirja toimii yrittäjän voimakirjana tai peilinä yrittäjyytttä suunnittelevalle. 

 

Katja Rajala on pitkän linjan yrittäjä, yrityssparraaja ja hallitusammattilainen. Hän on toiminut myös monissa yrittäjien edunvalvonnan tehtävissä.

 

Oman tarinansa kirjassa kertovat:

Hjallis Harkimo

Kape Aihinen

Anu Pentik

Inger Aaltonen

Linda Saukko-Rauta

Kirjaa myy Suomalainen Kirjakauppa ja Adlibris

 

Osta omasi!

 

Klikkaa tästä Suomalaiseen Kirjakauppaan

 

Klikkaa tästä Adlibrikseen

Katja Rajala on kokenut yrittäjä ja yrittäjävaikuttaja, jolla on suuri sydän. Hän on nähnyt, kokenut ja oppinut yrittäjäurallaan paljon, ja monen yrittäjän lailla haluaa jakaa oppimaansa. Siitä on syntynyt Yrittäjän syke- yrittäjänä elämisen taito. Kannustan jokaista yrittäjää tarttumaan Katjan kirjaan avoimin ja rohkein mielin. Kirjan kanssa on hyvä katsoa peiliin ja miettiä omaa yrittäjyyden matkaa. Kun ajatus ja visio kirkastuu, matkaa on helpompi tehdä ja tavoite voi muuttua saavutukseksi.