Yrittäjän syke ja yrityksen kehittäminen

InnoPop on luotu intohimosta yrittäjyyteen, kehittämiseen ja halusta tehdä tavoitteellisesti töitä tuloksekkaan tulevaisuuden eteen. Sparraamme yrittäjät eteenpäin omien suunnitelmien kanssa ja otamme muuttuneet tilanteet haltuun siten, että yrittäjä vie muutosta, eikä muutos yrittäjää. Oli sitten kyse yritystoiminnan kehittämisestä, työn ja yrityksen toimintojen organisoinnista, ensimmäisen työntekijän rekrytoinnista, tai omasta muuttuneesta roolista yrittäjästä esimieheksi.

Esimerkkejä valmennuksesta

  • Innopoppia – otetaan päässä pyörivistä ajatuksista kiinni ja tehdään toimintasuunnitelma yrityksen kehittämiseen, kasvuun, tai muutokseen.
  • Yrittäjästä pomoksi – oman roolin muuttuminen ja esimiestyö.
  • Nyt työllistetään–miten organisoin hyvän rekryn?
  • Asiat järjestykseen – hyvä hallitustyö ja hallinto, asioiden kirjaamiset ja suunnitelmat asiallisesti ison firman tyyliin, mutta pk- yrityksen näkökulmasta.
  • Sukset ristissä- tartutaan kiinni asiakeskeisesti ratkaisua hakien esim. osakkaiden tai työyhteisön ristiriitoihin ja tehdään suunnitelma, miten ongelma selätetään.
  • Paikollanne, valmiina, exit- Yrittäjän olisi hyvä suunnitella hyvissä ajoin oma exit. Kun tilanne tulee vastaan ilman valmistautumista, on vaarana sen epäonnistuminen. Hyvällä valmistautumisella ja yrityksen arjen pyörittämisellä on yrityksesi aina exit valmiina.
  • Yrittäjän työhyvinvointisuunnitelma.

Yrityksen ja yrittäjän sparraus

Pk-yrityksen elinkaaren eri vaiheissa on omat haasteensa. Ulkopuolisen asiantuntijan kanssa yhdessä tilanteen analysointi ja toiminnan suunnittelu johtaa tuloksiin. Tyypillistä on, että pk-yrityksen ja yrittäjän elinkaaret ja tapahtumat sekoittuvat ja asiat vaikuttavat toisiinsa. Aina ei voi selkeästi tarkastella yritystä koskevia asioita irrallaan yrittäjän elämäntilanteesta.  Yrittäjä on yrityksen sydän. Siksi sen sykkeestä tulee huolehtia. Yrittäjän Syke on InnoPopin oma malli pureutua yrittäjänä kehittymiseen ja jaksamiseen.

Yrittäjän roolit ovat monet ja yrityksessä, kuin yksityiselämässä on erilaisia vaiheita. Yrittäjän jaksamisesta ja osaamisesta on vastuussa yrittäjä itse. Sparraus keskittyy yrittäjän hyvinvointiin, itsensä johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen firman sydämenä.
Yrittäjän Syke lähtötila-analyysissä kartoitamme tilanteen ja keskeisimmät sparrauksen kohteet. Valmennukseen voidaan sisällyttää myös Peili- käyttäytymis-, luottamus-, ja kohtaamisanalyysi. Peili on työkalu itsetuntemuksen lisäämiseen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen. Sitä voidaan hyödyntää mm. esimiehenä kasvamisessa, tiimi- ja asiakastyössä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tapaamiset ja niiden määrä sovitaan tarpeesi ja tilanteen mukaan.

Lataa tästä esite yrityksille

 

Lataa tästä esite yrittäjän jaksamiseen ja työhyvinvointiin

 

Lataa tästä esite yksilövalmennukseen

 

Ne yritykset, jotka seuraavat aikaansa, innovoivat ja panostavat kehitystyöhön tulevat olemaan tulevaisuuden menestystarinoita.

E4019096-E98F-451C-B187-931059508B12

Työyhteisövalmennus

Työyhteisö ja tiimien toimivuus on oleellinen osa menestyvää liiketoimintaa. Työntekijä on yrityksen käyntikortti ja työyhteisön ilmapiiri heijastuu helposti asiakaspalveluun. Mitä pienempi yritys, sitä tärkeämpää on yhteisön toimivuus koko yrityksen liiketoiminnalle ja maineelle.
Valmennus voidaan muokata koko yhteisölle tai tiimeittäin, riippuen henkilöstön määrästä ja tarpeista. Valmennukseen voidaan sisällyttää myös Peili- käyttäytymis-, luottamus-, ja kohtaamisanalyysi. Peili on työkalu itsetuntemuksen lisäämiseen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen. Se on erinomainen väline tiimityön kehittämisessä ja erilaisuuden ymmärtämisessä.
Tilaa työyhteisövalmennus lisäämään tuottavuutta ja hyvinvointia!

Toimitilaratkaisut

Uudenlaiset hybridikorttelit senioriasuntoineen luovat mahdollisuuksia linkittää yrityksen palvelut ja toimitilat osaksi isompaa kokonaisuutta. Tämä luo uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle. Kokonaisuus voi pitää sisällään mm. koti-ja hoiva-, terveys- varhaiskasvatus- ja ruokapalveluyrityksiä.
Etsitkö yrityksellesi uutta toimitilaa osana isompaa kokonaisuutta? Ota yhteyttä ja kartoitetaan vaihtoehtoja eri puolilta Suomea!

Ota yhteyttä! Kerro Sinun tarpeesi liiketoiminnan kehittämiseen. Räätälöimme tarvelähtöisen paketin.