fbpx

Yksilöpop

Yksilöpopissa valmennetaan esihenkilöitä ja yrittäjiä huippusuorituksiin itsetuntemusta lisäten ja omaa johtajaroolia vahvistaen. Kaiken pohjalla on itsensä johtamisen taito ja eri käyttäytymistyylien ymmärrys.

 

Esihenkilöt tarvitsevat tukea tärkeään työhönsä, ja yrittäjät johtaakseen yritystään ja henkilöstöään.

Valmennuksen sisältöjä voivat olla esim.

  • Peili-valmennus – Tehdään käyttäytymistyylianalyysi oman itsetuntemuksen lisäämiseksi ja johtamisen työkaluksi

 

  • Itsensä johtamisen kehittäminen – Tunnistetaan omat sudenkuopat ja löydetään vahvuudet, sekä toimintatavat parempaan itsensä johtamiseen.

 

  • Yksilösparraus – Sparraus ja tuki monesti yksinäiseen johtajan tai yrittäjän työhön, siinä kehittymiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

  • Laadukas vuorovaikutus osana johtamista – Suoriutumista ja sitoutumista edistävät kehityskeskustelut ja one to one-tapaamiset osana esihenkilön arkea.

 

  • Esihenkilöiden tuki – Kehitetään yrityksen esihenkilöiden tukea ja valmiuksia toimia haastellisiksi koetuissa tilanteissa.

 

  • Etäjohtamisen kehittäminen – Vahvistetaan johtamista ja parannetaan vuorovaikutusta uusimman tutkimustiedon mukaan digitaalisissa kanavissa. 

Kaikki valmennukset voidaan toteuttaa etä- tai läsnävalmennuksena.

 

 
Innopop kuvituskuva

Vuokrajohtajapalvelu

( Interim-johtaja)

Joskus yrityksen sisältä ei löydy sopivaa henkilöä HR-asioiden johtamiseen tai ajanpuutteen vuoksi kehittämistoimenpiteet uhkaavat jäädä toteutumatta. Tällöin vuokrajohtaja voi olla oiva ratkaisu. Vuokrajohtaja sopii erityisesti osa-aikaisiin tai väliaikaiin tilanteisiin. 

 

Etenkin kasvuyrityksille HR-johtaja vuokrajohtajapalveluna on helppo ja kustannustehokas ratkaisu. Työ suoritetaan ja laskutetaan sovittujen päivien ja työtehtävien mukaisesti.

 

Kysy lisää!

 

 

”Vuokrajohtaja on helppo ja kustannustehokas tapa ratkaista kasvuyrityksen HR-toimintojen kehittäminen”

Tehdään juuri Sinulle sopiva valmennus.

 Suunnitellaan se yhdessä!