fbpx

Palvelut

Palvelut

Innopopin palveluita yhdistää yrittäjyys. Palvelut on suunniteltu yrittäjän ja yrityksen hyvinvoinnin kehittämiseen ajatuksella, että hyvinvoivat yrittäjät ja kasvavat yritykset kulkevat käsi kädessä. Palvelut on koottu kokonaisuuksiksi, joista voit valita koko paketin tai sinulle parhaiten sopivan yksittäisen palvelun. Jos et löydä palveluiden joukosta haluamaasi, ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Valmennukset voidaan toteuttaa myös etänä. Valmiit verkkovalmennukset löydät oman valikon takaa.

Yrittäjäpop

”Yrittäjäpopissa keskitytään yrittäjän kasvuun ja hyvinvointiin. Valmennus koostuu eri sisältöisistä moduuleista, joista rakennetaan kuhunkin  tilanteeseen parhaiten sopiva kokonaisuus.”

Yrityspop

”Yrityspopista löytyy avaimia yrityksen kasvuun ja toiminnan kehittämiseen. Työntekijöiden palkkaaminen, toimitilat tai hallitustyö ovat koosta tai toimialasta riippumatta kehittyvien yritysten asialistalla.”

Tiimipop

”Tiimipop on suunnattu kunnille, järjestöille, sekä yrityksille, jotka haluavat kehittää tiimityöskentelytaitojaan. Tiimipop antaa työkaluja ja toimintamalleja yhteistyön kehittämiseen.”

Koulutukset

”Innopopin koulutukset on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Asiantuntijamme ovat käytettävissä puhujina ja kouluttajina erilaisissa tilaisuuksissa niin yrityksissä kuin myös julkisella sektorilla.”