Yritysyhteistyö

Autamme kuntia löytämään omat vahvuutensa, sekä lisäämään alueen elinvoimaa yritysyhteistyön suunnitelmallisella kehittämisellä. Kuntien ja yritysten yhteistyöstä puhutaan paljon elinvoiman lisäämiseksi, mutta mitä oikein konkreettisesti tulisi tehdä? Pikareseptiä ei ole, mutta lopulta kyse on yksinkertaisista asioista, kuten kaikkien osapuolten kuulemisesta ja vuorovaikutuksesta.

Kunta-yritys rajapinnoille suunniteltu valmennuskokonaisuus

Elinvoimaa kunnan ja pk-yrittäjien välisellä yhteistyöllä! Kaikki tietävät, että kunnat tarvitsevat yrityksiä selvitäkseen kilpailussa ja taatakseen palvelunsa. Miten kehittää kunnasta entistä yrittäjäystävällisempi?

 

Kysy lisää ja kartoitetaan, mitä juuri teidän alueellanne voisimme tehdä!

Toimitilaratkaisut

Tarjoamme uusia toimitilaratkaisuja, jotka vapauttavat kunnan resurssit ydintehtävien hoitoon samalla luoden uusia palvelukokonaisuuksia.
Uudenlaiset hybridikorttelit senioriasuntoineen luovat mahdollisuuksia linkittää kunnan- ja yritysten tuottamia palveluja isommaksi kokonaisuudeksi. Hybridi rakennetaan alueen tarpeista käsin. Se voi muodostua esim. kirjastosta, ravintolasta, koti-ja hoivapalveluyrityksestä, lääkäriasemasta, päiväkodista ja senioriasunnoista. Julkisen ja yksityisen yhteisillä rajapinnoilla on mahdollisuus synnyttää uutta alueen parhaaksi.
A6739C91-81CC-427A-8668-DAB3E9A01862

Ketterä kunta keskittyy ydintehtäviinsä ja etsii rohkeasti uusia vaihtoehtoja tilatarpeisiinsa. Onko Teidän kunnassanne tarpeita uusille, rohkeille ratkaisuille? Ota Yhteyttä!

Lataa tästä esite kunnille

 

InnoPop auttaa kuntia löytämään omat alueen vahvuudet ja onnistumisen avaimet yrittäjien kanssa tehtävään yhteistyöhön.