Inspiroidu!

On viisautta laittaa tietämys kiertoon palvelemaan yksilöä, yrittäjää, yrityksiä ja koko yhteiskuntaamme. Me voimme jokainen olla toistemme innoittaja ja kipinän iskijä.

Tulossa kirja

InnoPopin perustajalta ilmestyy kirja yrittäjyydestä. Se julkistetaan syksyllä 2020. Kirja kuvaa Yrittäjän Syke– mallin avulla yrittäjyyttä ja yrittäjänä olemisen taitoa elämän eri rooleista käsin.

 

Tuleeko mieleesi jotain yrittäjyyttä koskevaa, mitä mielestäsi olisi hyvä käsitellä kirjassa? Laita viestiä ja kerro ajatuksesi.

964E32F7-8523-451D-B8AA-FACD97B7D45B

Valmennukset etänä

Korona-aika toi uusia käytäntöjä
  1.  

Konsultointi on perinteisesti toteutettu kasvotusten yrityksen tiloissa. Konsultti on saattanut matkata tunteja asiakkaan luo. Korona-aika pakotti kaikki valmennukset ja tapaamiset verkkoon. Moni on yllättynyt positiivisesti siitä, miten asiat hoituvat etänä tehokkaasti ajankäytön ja kustannusten näkökulmasta ja vieläpä luontoa säästäen. 

Innopopin palvelut ovat nyt paketoitu helposti ostettavaksi moduleiksi, joissa hinta ja sisältö on heti nähtävillä. Palvelut voidaan toteuttaa verkossa, mutta asiakkaan toivoessa myös paikan päällä, jolloin hintaan lisätään matkakulut. 

 

 
 

Rohkeus nähdä ja tehdä luo uutta!