fbpx

Inspiroidu!

On viisautta laittaa tietämys kiertoon palvelemaan yksilöä, yrittäjää, yrityksiä ja koko yhteiskuntaamme. Me voimme jokainen olla toistemme innoittaja ja kipinän iskijä.

Nyt myös vuokrajohtaja – palvelu

Vuokrajohtaja tuo osaamisen ja käytännön tekojen kautta lisäresussia yrityksen toimintaan. Työpäivien määrä sovitaan tarpeen mukaan.

 

Unelmoitko yrittäjyydestä?

Tämä webinaari auttaa Sinua askeleen matkaa kohti unelmaasi.

Tilaa ilmainen webinaari: tästä

 

Askeleet kohti yrittäjyyttä – verkkovalmenus

Osallistu valmennukseen ajasta ja paikasta riippumatta. 

 

Yrittäjän syke – yrittäjän jaksamisen ja työhyvinvoinnin verkkovalmennus 

Yrittäjän hyvinvoinnin verkkovalmennus on nyt kaikkien saatavilla!

Osallistu valmennukseen ajasta ja paikasta riippumatta. 

 

Uusi Pop – pikasparraus yrittäjälle

Monesti yrittäjä kaipaisi henkilöä, jonka kanssa pallotella nopeasti ajatuksiaan. Uusi Pop- pikasparraus tarjoaa luottamuksellisen ja nopean vastaanottohetken etäyhteyksin asiantuntijan kanssa. Lue lisää palvelusta tästä:  Yrittäjäpop

 

Tilaa kirja Yrittäjän syke– yrittäjänä elämisen taito 

Yrittäjyys on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Mitä on yrittäjyys pitkäjänteisestä näkökulmasta? Mistä tekijöistä muodostuu yrittäjänä elämisen taito?  Syksyllä 2020 on ilmestynyt kattava kirja yrittäjyydestä.  Kirja kuvaa uudealla tavalla kokeneen monialayrittäjän ja yrittäjyyden asiantuntijan Katja Rajalan kehittämän  Yrittäjän Syke– mallin avulla yrittäjyyttä ja yrittäjänä olemisen taitoa elämän eri rooleista käsin.

Lisäksi yrittäjyyden tuntojaan kirjassa avaavat Hjallis Harkimo, Kape Aihinen, Anu Pentik ja Linda Saukko-Rauta.Yrittäjyyskasvatuksen näkökulmaa tuo asiantuntija Inger Aaltonen.

Tämä teos toimii yrittäjän voimakirjana tai yrittäjyyttä suunnittelevan pohdiskelun peilinä. Ajattelun aihetta omaan työhönsä saavat myös yrittäjyyden asiantuntijat.

 

Tästä linkistä

 

Kiinnostaako Sinua yrittäjän verkostoituminen?

Kaikki puhuvat siitä, miten verkostoituminen on pk-yrittäjälle tärkeää. Ehkäpä sinäkin kuitenkin mietit, että miten sitä oikein tulisi tehdä. Älä jää yksin ajatustesi kanssa, vaan kerää vinkit ja kehitä itsellesi sopiva tapa. Tilaa itsellesi avuksi juuri ilmestynyt sähköinen opas; Taitava verkottuja – 10 askelta tavoitteelliseen verkottumiseen.

Opas on Sinulle maksuton. Tilaa yhteydenottolomakkeella ja kerro, että haluat oppaan.

 

Tulossa verkkokurssi yrittäjyyttä unelmoivalle

Syksyn 2020 aikana on tulossa uusi verkkokurssi, joka on helppo suorittaa oman aikataulun mukaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. 

Kenelle: Yrittäjyyttä suunnittelevalle, joka haluaa pohtia yrittäjyyttä ja yrittäjänä eleämisen vaihtoehtoa omalla urapolullaan.

 

Kuvaus: Yrittäjyys on hieno mahdollisuus luoda itseä innostava tapa työllistää itsensä ja mahdollisesti myös muita. Tämä kurssi sopii kaikille, jotka kyselevät itseltään; olisiko minusta yrittäjäksi?

 

Sisältö: Kurssilla käydään läpi yrittäjänä elämistä eri aikajänteiden ja roolien näkökulmasta. Kurssi sisältää videomuotoista luentomateriaalia, sekä itsenäisesti työstettäviä tehtäviä. 

 

Hyöty: Valmennuksen jälkeen osallistujalla on oma työstetty suunnitelma itsestä mahdollisena yrittäjänä-yksilönä. Suunnitelma auttaa yrittäjyyden uravalinnan pohdinnan työkaluna.

Kurssin sisältöä tukee kirja; Yrittäjän Syke – Yrittäjänä elämisen taito.

Mikäli toivot, että Sinulle ilmoitetaan, kun kurssi on ostettavissa, jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella.

Kurssin tarkempi sisältö julkaistaan sen tullessa myyntiin. 

 

 

Kirja yrittäjyydestä

Valmennukset etänä

Korona-aika toi uusia käytäntöjä
  1.  

Konsultointi on perinteisesti toteutettu kasvotusten yrityksen tiloissa. Konsultti on saattanut matkata tunteja asiakkaan luo. Korona-aika pakotti kaikki valmennukset ja tapaamiset verkkoon. Moni on yllättynyt positiivisesti siitä, miten asiat hoituvat etänä tehokkaasti ajankäytön ja kustannusten näkökulmasta ja vieläpä luontoa säästäen. 

Innopopin palvelut ovat nyt paketoitu helposti ostettavaksi moduleiksi, joissa hinta ja sisältö on heti nähtävillä. Palvelut voidaan toteuttaa verkossa, mutta asiakkaan toivoessa myös paikan päällä, jolloin hintaan lisätään matkakulut. 

 

 
 

Rohkeus nähdä ja tehdä luo uutta!