fbpx

hau!

Filou koira Innopopilla töissä

hau!

Tänään esittelen teille hieman itseäni. Olen Filou (voit sanoa vain Filu), kaksi vuotias ranskanpoika, joka syntyi Kuusamon luonnon helmassa. Rotuni on Bichon Frichè. Sain virallisen tehtävän Innopopissa assarina ja yrittäjyyden kommentoijana. Ai miksikö juuri minä? No siksi, että minulla on varsin paljon sisäpiirin tietoa yrittäjyyden tarkkailijana. Emäntäni on yrittäjä ja sellainen yrittäjyyden intoilija, joka on monessa mukana.  Kuulen ja näen kaiken, mitä ympärillä tapahtuu. Lähipiiriini kuuluu myös muita karvakuonoja, jotka kuuluvat samanlaiseen yrittäjäperheen laumaan. Saankin näin ollen nuuskittua avartavia lisänäkemyksiä asian tiimoilta myös muilta. Tiesithän, että verkottuminen lajitovereiden kesken on hyödyllistä! 

Kerron teille havaintojani ja ajatuksiani siitä, mitä näen ja kuulen. Joskus mamma luulee, että nukun, mutta oikeasti tarkkailen tilannetta. Tulen muistuttelemaan ihmisiä siitä, että yrittäjyys on elämäntapa, johon kuuluu paitsi työ, myös kaikki muu elämä. Yrittäjänä olemisen taito ja yrityksen menestys kulkevat käsi kädessä. Me koirat osataan relata aina kun on tilaisuus, joten meillä on paljon vinkkejä jaettavana. 

Rapsutellaan kun tavataan!

T. Filou

www.innopop.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.